پیام جدید از پشتیبان

یه نفر هست که هیچوقت فراموش نمیشه

اگه بره دیگه خود قبلیت نمیشی اما فقط یه خبر ازش دوباره متولدت میکنه

مرتبط

برای دسترسی سریع به فیلو این مراحل رو انجام بده:

  • روی دکمه Share بزن
  • گزینه Add to Home Screen رو انتخاب کن
  • و بزن روی دکمه Add