فیلترشکن فعاله فیلترشکن فعاله

فیلم لحظه بازداشت عامل تعرض به زنان (جزئیات بیشتر در کپشن)

تجاوز به زنان سن بالا توسط شیطان پایتخت سرهنگ مرتضی نثاری معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مردی جوان به اتهام سرقت به عنف و آزار و اذیت چند زن خبر داد و گفت اواخر بهمن ماه 1403 پرونده ای با موضوع سرقت همراه با آزار و اذیت جنسی از شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک تهران به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.

وی افزود در نخستین مرحله از رسیدگی به این پرونده خانم جوانی متولد (1364 با حضور در اداره شانزدهم اعلام داشت که شغلش نظافت منزل است و از طریق درج آگهی در سایت دیوار با مشتریان در تماس است. به گفته این خانم در تاریخ 27 اسفندماه 1403، فردی که خود را آقای ملکی معرفی کرده بود برای نظافت راه پله های ساختمانی در محدوده چهارراه ایران خودرو تماس گرفته و آدرسی در همان منطقه

به وی داده بود.

سرهنگ نثاری ادامه داد شاکیه در ادامه اظهارات خود عنوان کرد که در ساعت 6 عصر در محل حاضر شده و مردی جوان با یک دستگاه موتورسیکلت سبزرنگ با او مواجه شده و ضمن معرفی خود به نام «آقای ملکی با اصرار و به بهانه رفتن به محل ساختمان وی را سوار موتورسیکلت کرد این مرد ناگهان مسیر خود را به سمت اتوبان کرج تغییر داد و به بیراهه رفت زمانی که شاکیه به این موضوع اعتراض می کند متهم با تهدید چاقو ابتدا گوشی تلفن همراه او را به سرقت میبرد و سپس او را مورد آزار و اذیت قرار میدهد و در نهایت به سرعت از محل متواری میشود.

به گفته این مقام انتظامی با توجه به حساسیت بالای موضوع تیمی ویژه از کارآگاهان اداره شانزدهم مأمور رسیدگی به پرونده شدند.

در جریان تحقیقات شکات دیگری نیز شناسایی شدند که همگی به شیوه ای مشابه توسط سرنشین یک موتورسیکلت سبزرنگ مورد سرقت و آزار قرار گرفته بودند.
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به ویژگیهای مشترک پرونده ها گفت شکات اغلب زنانی بودند که برای مشاغلی نظیر پرستاری کودک یا نظافت به صورت روزمزد و موقت فعالیت میکردند و آگهی خود را در سایتهایی نظیر دیوار منتشر کرده بودند.

وی افزود در ادامه اقدامات اطلاعاتی و فنی و با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده از شکات سرانجام در تاریخ 19 اسفند ماه 1403، متهم 23 ساله در حوالی چهارراه ایران خودرو - روبه روی فرش وزرا - شناسایی و دستگیر شد. در زمان دستگیری سلاح سرد مورد استفاده در جرایم نیز از او کشف و ضبط شد
#‌دیوار #‌تجاوز #‌کلاهبرداری #‌دستگیری #‌مجرم #‌تهران
  • 🙈
  • 🙉
  • 🙊
  • 💛
  • 💔
  • 💯
  • 💢
  • 👍
  • 👎
  • 👏
  • 👈
  • 👉
  • 🙏
  • 💪
  • 🎬
  • 🐥
  • 🌹
  • 🍁
  • 🍉
  • 🍕
  • 🍳
  • 🎂
  • 🎈
  • 🌍
  • 💩
  • 🚗
  • 📙
  • 😀
  • 😂
  • 😉
  • 😊
  • 😍
  • 😘
  • 💋
  • 😋
  • 😜
  • 👀
  • 😐
  • 😕
  • 😎
  • 😌
  • 😒
  • 😬
  • 😔
  • 😢
  • 😭
  • 😷
  • 😎
  • 😨
  • 😱
  • 😡
  • 😠
😊

X
این ویدیو
×