پیام جدید از پشتیبان

ارسال دایرکت ناپدید شونده

ارسال دایرکت ناپدید شونده به معنای ارسال پیام خصوصی به یک کاربر در پلتفرمهای اجتماعی، که پس از خوانده شدن توسط گیرنده، به طور خودکار از سیستم حذف میشود. این قابلیت برای حفظ حریم شخصی کاربران و جلوگیری از انتشار اطلاعات حساس و خصوصی بسیار مفید است. همچنین، استفاده از این قابلیت میتواند خطرات احتمالی از جمله سو

مرتبط

برای دسترسی سریع به فیلو این مراحل رو انجام بده:

  • روی دکمه Share بزن
  • گزینه Add to Home Screen رو انتخاب کن
  • و بزن روی دکمه Add